• Imprimeix

Trobada internacional 'Connecting the dots'

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ha reunit en una trobada internacional institucions catalanes i organitzacions de cooperació internacionals. L’objectiu de la trobada ha estat explorar noves associacions basades en prioritats compartides i debatre sobre el seu rol davant els reptes globals.

Sota el títol Connecting the dots: new partnerships towards a common development agenda (“Connectant els punts: noves associacions cap a una agenda de desenvolupament comuna”), la reunió ha estat una oportunitat per debatre sobre el paper i les contribucions dels grups d'interès territorials per avançar cap a una agenda internacional comuna.

La jornada de treball ha permès connectar personalment representants dels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya amb institucions i organitzacions internacionals  com la GIZ International Services, el Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament al Marroc, el British Council, l’Institut per transicions integrades (IFIT), Expertise France  responsable de les assistències tècniques per part del Ministeri d´afers exterios i el Ministeri de finances del Govern de França i BBC Media Action, encarregada de les polítiques de responsabilitat social corporativa de la BBC, entre d’altres institucions.

L'Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament organitza aquest esdeveniment des de l'any 2014 com a mínim dues vegades l'any, per tal de promoure l'intercanvi de coneixements i fomentar sòlides aliances entre diferents institucions que poden tenir interessos comuns.

Data d'actualització:  23.10.2017