• Imprimeix

L’ACCD acompanya el Ministeri de Gènere de Moçambic en el llançament dels 16 dies d’activisme contra la violència de gènere

El representant de l’ACCD a Moçambic acompanyarà la ministra de Gènere, Infància i Acció social, Cidália Chaúque, a la inauguració de la campanya nacional que tindrà lloc a la província de Nampula el 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

23/11/2018 15:11

El Ministeri de Gènere, Infància i Acció Social de Moçambic coordina les accions de celebració de la campanya 16 dies d’activisme contra la violència de gènere, que se celebra mundialment i uneix les dates del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, i el 10 de desembre, dia Internacional dels drets humans.

El llançament de la campanya a Moçambic tindrà lloc a la província de Nampula, districte de Moma, aquest diumenge. El representant de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) a l’Àfrica Oriental, Rui Reis, participarà a la missió institucional al costat de la ministra Cidália Chaúque.

El mes d’octubre passat l’ACCD va ser escollida pel Ministeri de Gènere del govern de Moçambic i el conjunt de donants del sector de la cooperació al país com a punt focal del Grup de Coordinació de Gènere. En tant que vicepresident del Grup de Coordinació de Gènere, el representant de l’ACCD al país coordina les accions entre el Ministeri de Gènere i les organitzacions actives en l’àmbit de la cooperació: agències de cooperació internacional, ambaixades, i entitats de la societat civil moçambiquesa i internacional.