• Imprimeix

Barcelona acull un seminari per la prevenció de l’extremisme violent

L’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent (OPEV) i la Unió pel Mediterrani (UfM) organitzen a Barcelona un seminari per a la prevenció de l’extremisme violent a la regió Euro-mediterrània. Aquest acte pretén obrir un diàleg entre representants de la societat civil, acadèmics, membres de think-tanks i institucions regionals i multilaterals respecte el futur desenvolupament de plans d’acció per a la prevenció de l’extremisme violent.

26/06/2018 11:06

L’Observatori per a la Prevenció de l’Extremisme Violent (OPEV) és una iniciativa de l’Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta (NOVACT) i compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

El seminari internacional, que tindrà lloc el dimecres 27 de juny, té per objectiu compartir les principals lliçons apreses i progressos en l’adopció de plans d’acció per a la prevenció dels extremismes violents a la regió Euro-mediterrània. Hi participaran ponents de la Generalitat de Catalunya, el PNUD, el Govern de Tunísia, la Unió per la Mediterrània, l’IEMed, NOVACT i el CIDOB, entre d’altres institucions i organitzacions.