• Imprimeix

El Govern participa als European Development Days a Brussel·les

Els dies 5 i 6 de juny la directora de l’Institut Català de les Dones (ICD), Núria Ramon, i la directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), Carme Gual, juntament amb personal tècnic de l’ACCD participen als European Development Days (EDD). Es tracta d’unes jornades que la Comissió Europea organitza anualment a Brussel·les, i que enguany porten per títol “Dones i nenes al capdavant del desenvolupament sostenible: protegir, apoderar, invertir”.

06/06/2018 14:06
EDD18

L’ACCD participa com a ponent en una sessió organitzada per l’ONG Alianza por la Solidaridad, que té com a eix temàtic les lluites contra les violències masclistes des d'una perspectiva multidisciplinària.

En el marc dels EDD, la delegació de l’ACCD ha participat en d’altres sessions vinculades als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i la igualtat de gènere, i ha aprofitat la missió per a trobar-se amb moviments feministes -com WIDE+, la xarxa europea pels drets de les dones-, ONGD catalanes presents als EDD, i organismes governamentals i multilaterals, entre d’altres actors d’interès per a la cooperació catalana.