• Imprimeix

Tornen els Dies Europeus de la Solidaritat Local

Un any més la xarxa europea PLATFORMA, formada per municipis, ciutats i regions per la cooperació internacional al desenvolupament, impulsa una sèrie d’activitats arreu de la Unió Europea per donar a conèixer iniciatives locals a favor del desenvolupament.

14/11/2017 11:11
Cartell EDLS al recinte modernista de Sant Pau

A Catalunya la Diputació organitza, amb el suport del Govern de Catalunya, la jornada ‘La contribució del món local a l’educació per al desenvolupament: reptes i experiències’, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i adreçada als ens locals. La jornada es durà a terme el 15 de novembre i  té per objectiu oferir un espai de debat i reflexió per abordar els principals reptes que planteja l’educació per al desenvolupament i donar a conèixer estratègies i experiències realitzades pels ens locals en resposta a aquests reptes.

Activitats arreu de Catalunya

D’altra banda, municipis de diversos punts de Catalunya han preparat múltiples activitats sota el paraigües dels Dies Europeus de Solidaritat Local. Els ajuntament de Cerdanyola del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat i Terrassa, el Consell Comarcal d’Osona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya organitzen exposicions, fires de solidaritat i projeccions de cinema, entre d'altres. Consulteu el programa sencer aquí.