• Imprimeix

Disponibles al DOGC les bases de la convocatòria de subvencions per a programes plurianuals

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la resolució per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions per a la realització de programes concertats plurianuals.

09/05/2017 14:05
L'objectiu d'aquestes bases és recuperar el treball pluriennal amb les ONGD amb implantació a Catalunya per a acompanyar processos de transformació de desigualtats, materialització de drets humans i construcció de la pau.

L'objectiu d'aquestes bases és recuperar el treball pluriennal amb les ONGD amb implantació a Catalunya per a acompanyar processos de transformació de desigualtats, materialització de drets humans i construcció de la pau. Properament es publicarà la convocatòria, a partir de la qual es podran aportar les sol·licituds d'avantprogrames.

RESOLUCIÓ EXI/956/2017, de 27 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a la realització de programes concertats que posin en relació les tres línies estratègiques del Pla director i programes concertats d'educació per al desenvolupament.

#Convo2017