• Imprimeix

Les entitats de cooperació ja poden participar als ajuts Diplocat per a la internacionalització d'organitzacions catalanes

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament col·labora per primer cop amb el finançament dels ajuts Diplocat per a la internacionalització d'entitats catalanes, una convocatòria que té per objectiu subvencionar despeses de transport i allotjament d'organitzacions civils catalanes per assistir a esdeveniments internacionals.

13/03/2017 17:03
Ajuts DIPLOCAT per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) i la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) organitzen conjuntament la quarta convocatòria dels ajuts Diplocat per a la internacionalització d'organitzacions catalanes, que compta per primera vegada amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i la Secretaria General de l’Esport (SGE). Els ajuts, amb una dotació total de 132.000 €, permetran pagar a les entitats catalanes seleccionades les despeses derivades de la participació en reunions i conferències a l’estranger, organitzades per federacions globals o continentals.

Amb la incorporació de l’ACCD, la convocatòria d’enguany s’adreça també a aquelles organitzacions de l’àmbit la cooperació que desitgin assistir a reunions de les seves matrius internacionals.

Les entitats catalanes interessades poden presentar la seva candidatura fins el dia 31 de març del 2017. La resolució amb les bases reguladores de la convocatòria està disponible aquí [PDF], i tots els formularis estan recollits al web de Diplocat.