• Imprimeix

Ja podeu consultar el document de l'enfocament de gènere i basat en drets humans

La convocatòria de subvencions 2016 incorpora l’EGiBDH, que integra en un de sol l’enfocament de gènere i l’enfocament basat en drets humans com a eix vertebrador estratègic, operatiu i organitzatiu de la política de cooperació al desenvolupament de la Generalitat de Catalunya. El compliment de l'enfocament és un requisit per a totes les línies de subvencions impulsades per l'ACCD.

14/03/2016 12:03
EGBDH

L’enfocament de gènere i basat en drets humans (EGiBDH) és un marc conceptual i d’anàlisi, una estratègia, una metodologia i alhora una praxi que cerca analitzar i eradicar les causes estructurals que provoquen vulneració dels drets humans, desigualtats i discriminacions (econòmiques, laborals, polítiques, socials, culturals), i amb especial èmfasi les desigualtats de gènere.

Tots els projectes presentats a qualsevol de les línies de la convocatòria de subvencions 2016 de l'ACCD han de complir aquest enfocament, per això recomanem la lectura del document complet, que inclou la definició de l'EGiBDH, els seus objectius i elements principals, i l'aplicació pràctica, així com la taula amb les 6 dimensions dels drets humans segons l'enfocament (disponibilitat, accessibilitat, qualitat, acceptabilitat, assequibilitat, sostenibilitat). Descarregueu el document a continuació: 

#Convo2016