Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ACCD  > Director General de Cooperació al Desenvolupament
 

Manel Vila i Motlló, al capdavant de la cooperació catalana

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui el cessament de Marta Macias i Quesada del lloc directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD). Serà substituïda en les seves funcions per Manel Vila i Motlló, director general de Cooperació al Desenvolupament des del 19 de gener de 2016.

El director general de Cooperació al Desenvolupament, Manel Vila, assumeix a partir d’avui les funcions de director de l’ACCD, càrrec que ocupava Marta Macias des del febrer de 2014.

Manel Vila i Motlló, nascut a Barcelona l’any 1956, és expert en cooperació internacional. Funcionari a l’Ajuntament de Barcelona, va exercir el càrrec de Director del Servei de Joventut i gerent del Districte de Nou Barris. Entre el 1992 i 1996 va ser responsable de l’ajuda humanitària i gerent del Districte 11 de Barcelona a Sarajevo, tasca per la qual ha rebut el guardó de Ciutadà d’Honor de la Ciutat de Sarajevo.

També ha estat director dels Serveis Educatius i director de l’àrea de Solidaritat Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, comissionat de l’Alcaldia per a la Cooperació Internacional, i director de l’Àrea d’Internacional i de Cooperació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, va ser membre del Comitè Directiu d’ACNUR.

Data d'actualització: 13.04.2016