• Imprimeix

Convocatoria 2015: Infografies

Posem a la vostra disposició tres documents gràfics que expliquen, de forma visual i resumida, els continguts principals de la convocatòria de subvencions adreçada a actors de la cooperació catalans i dels països socis per a la transformació social, corresponent a l'any 2015.

Portada de la infografia sobre la convocatòria

El primer document, anomenat La convocatòria en 2 minuts dibuixa les línies generals de la convocatòria 2015, i inclou la informació clau, com per exemple a qui va dirigida la convocatòria, quins són els imports que es poden sol·licitar, i quins són els terminis de presentació de les sol·licituds.

El segon document, Línia 1, detalla les característiques específiques de la línia 1 de la convocatòria, aquella que dóna suport a projectes de desenvolupament i educació per al desenvolupament impulsats per entitats catalanes.

Finalment, el tercer document, anomenat Línia 2 explica quins són els elements a tenir en compte per participar a la línia 2 de la convocatòria, destinada a organitzacions i moviments de dones i feministes per a projectes d’apoderament de les dones als següents països seleccionats: Moçambic, Senegal, Marroc, Colòmbia o República Democràtica del Congo.

En clicar sobre qualsevol dels tres enllaços que trobareu a continuació, en qualsevol dels quatre idiomes disponibles, s'obrirà una nova pestanya amb el document en format pdf. El podeu llegir en línia, descarregar-lo al vostre ordinador o imprimir-lo en paper. 

Data d'actualització:  27.05.2015